Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu

Vizyon: Yaşadığı çağa uygun bir eğitimle; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, bilgili, dürüst, ahlaklı, sorumluluk sahibi, öz güvene sahip; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Milletini, Bayrağını, ailesini ve insanları severek yetişen hayatla barışık insanlar yetiştirmek.

Misyon: Hak ve sorumluluklarını bilen, öğrenmeyi yaşam tarzı haline getiren, farklı görüşlere sahip, düşüncelerini özgürce ifade eden, farklı görüş ve inançlara saygılı, ahlaklı, etkin ve üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.45
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 272 2432180

WEB - https://buyukkalecikkocatepeilk.meb.k12.tr

Adres - KOCATEPE BELDESİ KURTULUŞ MAH. CUMHURİYET CADDESI CAD. NO: 90/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım minibüs seferleri saat başı yapılıyor.Gerektiğinde öğretmenler için sefer yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13 km.